Sydney - Reisverslag uit Sydney, Australië van Jos en Lydie - WaarBenJij.nu Sydney - Reisverslag uit Sydney, Australië van Jos en Lydie - WaarBenJij.nu

Door: Jos en Lydie

Blijf op de hoogte en volg Jos en Lydie

19 Oktober 2009 | Australië, Sydney

Hey allemaal,

Hier zijn we weer even uit een lekker zonnig Sydney! Tenminste het is nu avond en donker, maar vandaag was het weer een prachtige dag, 24 graden! :-) Laatste dagje hier. Gisteren en vandaag volop Sydney verkend, natuurlijk naar het Opera House geweest en de Sydney Harbour Bridge. Vanaf de pier vlakbij de Harbour Bridge met de ferry langs het Opera House en onder de brug door terugnaar Darling Harbour gevaren. Zo zie je de stad weer van een heel andere kant. Verder door de botanisch tuinen gewandeld en naar de Sydney Tower geweest om Sydney te bewonderen van grote hoogte. In en rondom Darling Harbour zitten veel restaurant en we hebben daar ook steeds lekker gegeten op het terras.Maar vooral veel gelopen en veel gezien. Vanavond zijn we naar het Imax theater geweest (bioscoop) om gewoon mee te maken hoe het is om in het grootste Imax theater van de wereld te zitten. Sydney is een hele leuke stad en we hebben het goed naar ons zin hier!!

Liefs
Jos & Lydie

• 19 Oktober 2009 - 11:06

Patricia:

Hoi Jos en Lydie,

Ik zit toevallig al een poosje achter de computer om een en ander na te kijken en ik heb ook oma gebeld en haar jullie verslag van Sidney voorgelezen. Vervolgens zag ik tot mijn verrassing ineens jullie laatste verslag toen ik eigenlijk mijn mail wilde afsluiten. Ik heb jullie laatste verslag ook gelijk aan Vincent en Shelley laten zien,want die zijn ook thuis. Wij hebben namelijk deze week herfstvakantie. Alleen Piet is aan het werk. Genieten jullie maar lekker en alvast een goede vlucht gewenst naar het noorden.

Liefs en groetjes van Patricia, Piet, Vincent en Shelley en natuurlijk ook van oma

• 19 Oktober 2009 - 11:39

Hoi Jos En Lydie, :

hier nog een paar woordjes van oma en opa alles gaat naar wens bij jullie hier is het wel fris hoor maar jullie gaan lekker naar de warmte jullie zullen wel lekker bruin worden het is wel mooi dat jullie mee makken over voetbal praten we maar niet groetjes van oma en opa wij volgen jullie verslag wel hoor xxxx

• 19 Oktober 2009 - 13:38

Ploetertje:

Hoi vakantiegangers.

De vakantie nadert het eind want de verslagen worden steeds korter. Maar wel leuk hoor.Geniet maar flink, want als je terugkomt kun je de scherven van het Zalmbeleid bij de DSB gaan plakken. (DSB is failliet).Maar goed dat je geen seizoenkaart meer hebt van Feijenoord. Hebben verloren van Sparta met 2-1. De hele aanval is er met donker rood meer dan terecht uitgestuurd, omdat ze het verschil tussen
    de bal en een enkel niet meer konden zien. Zijn toe aan nieuwe lenzen !!

• 19 Oktober 2009 - 16:47

Michael:

jaja jos sparta is de club van rotterdam he haha gr

• 21 Oktober 2009 - 07:33

Mieke:

Hoi Jos en Lydie,

Wat ontzettend leuk om te volgen hoe jullie door Australië trekken. Ben op afstand wel een beetje jaloers, vooral als ik de leuke foto,s zie. Ik heb niet altijd de tijd om de raegeren, maar volg jullie wel. Met de bank alles wel, we hebben gisteren een stukje ervan verkocht aan Duitsland.

Groetjes Miek,

• 21 Oktober 2009 - 17:05

Annet:

He Jos en Lydie,

Goede verhalen weer uit het zonnige Sydney. Nog even en jullie zijn weer in ons koude landje ! Dus geniet nog lekker van jullie laatste week !
    gr Annet x